Schoolopleider en werkveldassessor

Heb jij mensenkennis en ben je goed in coördineren? Als leerkracht in het basisonderwijs kun je bij Hogeschool IPABO worden opgeleid tot schoolopleider en werkveldassessor. Jij bent straks de onmisbare schakel tussen bestuur, leerkracht en student.

Tijdens de training leer je mensen beoordelen die een assessment doen. Je coördineert daarnaast afspraken tussen schoolbesturen en lerarenopleiding over taak- en verantwoordelijkheidsverdeling bij het opleiden in de school.

 

 

Alle praktische zaken op een rij

Doelen

De schoolopleider of werkveldassessor coördineert afspraken tussen schoolbesturen en lerarenopleidingen over taak- en verantwoordelijkheidsverdeling bij het opleiden in de school. Hij of zij heeft een verbindende rol. Daarnaast horen opleiden, begeleiden en beoordelen in de basisscholen tot de taken. De schoolopleider of werkveldassessor draagt ervaringen binnen de besturen en opleiding over. En hij of zij beoordeelt of een student of leerkracht voldoet aan de gestelde eisen van een assessment en stelt vast op welk niveau de competenties zijn behaald.

Certificering

Aan het eind van de opleiding ontvangt de deelnemer een certificaat en wordt hij op zij opgenomen in het register van Hogeschool IPABO.

Studie-omvang

De 8 bijeenkomsten vinden plaats op donderdagochtend van 08.45 tot 11.45 uur op Hogeschool IPABO in Amsterdam of Alkmaar en starten in september.

Investering

De kosten per deelnemer bedragen €995. Voor scholen/besturen waarmee Hogeschool IPABO een samenwerkingsovereenkomst heeft is deze opleiding gratis.

Startdatum

september 2021

Meer informatie en aanmelden

Informatieblad

Wil je je keuze bespreken met je organisatie en alle informatie bij de hand hebben?

Name(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden

Meta

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Adviesgesprek

portret Ben Snoeij

Ben Snoeijink helpt al meer dan 10 jaar onze cursisten de volgende stap in hun carrière te zetten.

Vraag een adviesgesprek aan

Aanmelden

Zijn al je vragen beantwoord? Enthousiast geworden en klaar om specialist te worden?

Meld je aan!