Traject onderwijsondersteuner en keuzemodules

Wil je jouw kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Wil je nog professioneler worden en je bijvoorbeeld verdiepen in hoogbegaafdheid, taaldidactiek of oudercommunicatie? Of wil je meer weten over kinder-EHBO of cyberpesten?

Kies dan voor een van onze vele verdiepende onderwijsmodules. Of volg het traject voor onderwijsondersteuner.

Traject onderwijsondersteuner

Om het traject ‘onderwijsondersteuner’ met succes af te kunnen ronden volg je vijf onderwijsmodules.Het gaat daarbij om de
volgende modules:

Met de behaalde modules (waarbij je ook de toetsing volgt per module) krijgt je vrijstelling wanneer je met de Associate degree opleiding of de pabo start. Wij bieden als Hogeschool IPABO naast de pabo-opleiding en de Associate degree opleiding tot leraar- ondersteuner nu dus ook een traject onderwijsondersteuner aan en verdiepende onderwijsmodules.

Verdiepende keuzemodules

Je kunt er dus ook voor kiezen om alleen een keuzemodule te kiezen. Met de kortlopende, verdiepende modules van Hogeschool IPABO kun je je als onderwijsassistent of pedagogisch medewerker specialiseren en je deskundigheid vergroten.

Enthousiaste docenten brengen jou een stap verder in je ontwikkeling. Je kunt de modules individueel volgen, maar maatwerk en in company – samen met je collega’s – behoren ook tot de mogelijkheden.

Meer modules, meer vrijstelling

Voor elke module die je succesvol afrondt, ontvang je een certificaat. Als je vier modules volgt, krijg je een korting. Hoe meer modules je behaalt, hoe meer certificaten je ontvangt en hoe meer vrijstellingen je daarmee opbouwt.

Als je onze Bachelor of Associate degree-opleiding gaat volgen, ben je vrijgesteld van deze studieonderdelen. Die voorsprong heb jij al op zak.

Alle praktische zaken op een rij

Doelen

  • Voor elke module die je succesvol afrondt, ontvang je een certificaat.
  • Als je vier modules volgt, krijg je een mooie korting van € 150.
  • Hoe meer modules je behaalt, hoe meer certificaten je ontvangt en hoe meer vrijstellingen je daarmee opbouwt.
  • Als je begint met onze Bachelor- of Associate degree-opleiding, ben je vrijgesteld van deze studieonderdelen.

 

Doelgroep

Deze modules zijn bedoeld voor onderwijsassistenten of onderwijsondersteuners, maar ook voor leerkrachten die zich verder willen verdiepen.

Certificering

Je kunt ervoor kiezen om een module af te ronden met een toets. Je presenteert dan je onderzoek, die door de docenten wordt beoordeeld. Bij een voldoende ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je vervolgens inwisselen voor een vrijstelling wanneer je start met de pabo of met de Bachelor- of Associate degree-opleiding van Hogeschool IPABO.

Als je ervoor kiest om geen gebruik te maken van de afrondende toets, ontvang je een bewijs van deelname.

Studie-omvang

Iedere module bestaat uit 84 SBU. Je kunt ervoor kiezen om een losse module te volgen of om meerdere modules te volgen in de vorm van een traject.

Investering

€ 695. Als je deze module combineert met drie andere modules krijg je een korting van €150.

Startdatum

oktober 2021

Meer informatie en aanmelden

Brochure

Wil je alles nog eens rustig nalezen? Of wil je je keuze bespreken met je organisatie en alle informatie bij de hand hebben?

Vraag de brochure aan

Adviesgesprek

portret Ben Snoeij

Ben Snoeijink helpt al meer dan 10 jaar onze cursisten de volgende stap in hun carrière te zetten.

Vraag een adviesgesprek aan

Aanmelden

Zijn al je vragen beantwoord? Enthousiast geworden en klaar om specialist te worden?

Meld je aan!