Leiderschap van Leraren

Dit traject biedt de gelegenheid om samen met collega’s van andere Amsterdamse scholen leiderschap te ontwikkelen en inzichten te verwerven rond onderwijsontwikkeling en veranderprocessen. Het is daarmee een persoonlijk leiderschapstraject én een traject gericht op schoolontwikkeling.

Bekijk opleiding
Uitgelicht

Schoolleider Basisbekwaam

Heb jij de ambitie om leidinggevende te worden binnen het po, vo of mbo? Met de managementopleiding Schoolleider Basisbekwaam leer je de basisvaardigheden om als schoolleider aan de slag te gaan.

Bekijk opleiding

Schoolleider Basisbekwaam verkort

Wil je beter worden in leiding geven? Heb jij in de afgelopen drie jaar een diploma Middenmanagement behaald? Dan kun je het diploma Basisbekwaam via een verkort programma behalen.

Bekijk opleiding
Uitgelicht

Schoolleider Vakbekwaam

Goede schoolleiders lopen voorop bij vernieuwingen, hebben zelfkennis en inspireren anderen. De opleiding Schoolleider Vakbekwaam is bedoeld voor ambitieuze schooldirecteuren, locatieleiders en teamleiders die het verschil willen maken.

Bekijk opleiding

Oriëntatie op leiderschap

Als leraar geef je dagelijks leiding aan een groep kinderen en je werkt nauw samen met collega’s. Waarom niet eens onderzoeken of leidinggeven aan een school iets voor jou is? Dat kan met de managementopleiding Oriëntatie op Leiderschap.

Bekijk opleiding
Uitgelicht

Teacher Leader / Middenmanagement

Werk jij in het po, vo of mbo en heb of ambieer je een leidinggevende taak in het onderwijs? En wil je een bijdrage leveren aan de schoolontwikkeling? Dan is de opleiding Middenmanagement Teacher Leader iets voor jou.

Bekijk opleiding