Leiderschap van leraren

Dit traject biedt een unieke kans om samen met collega’s van andere Amsterdamse scholen leiderschap te ontwikkelen en inzichten te verwerven rondom onderwijsontwikkeling en veranderprocessen. Je ontwikkelt gelijktijdig je persoonlijk leiderschap en het onderwijs van je school.

Bekijk opleiding
Uitgelicht

Teacher Leader / Middenmanagement

Werk jij in het po, vo of mbo en heb of ambieer je een leidinggevende taak in het onderwijs? En wil je een bijdrage leveren aan de schoolontwikkeling? De opleiding Teacher Leader / Middenmanagement  voorziet in al deze leerdoelen.

Bekijk opleiding

Schoolleider Basisbekwaam verkort

Wil je beter worden in leiding geven? Heb jij in de afgelopen drie jaar een diploma Middenmanagement behaald? Dan kun je het diploma Basisbekwaam via een verkort programma behalen.

Bekijk opleiding

Zij-instroomopleiding Directeur Basisonderwijs

Ben jij die leidinggevende professional van buiten het onderwijs die de ambitie heeft om door te groeien tot basisschooldirecteur? Volg dan de zij-instroomopleiding Directeur Basisonderwijs.

Bekijk opleiding
Uitgelicht

Schoolleider Basisbekwaam

Heb jij de ambitie om leidinggevende te worden binnen het po, vo of mbo? Met de managementopleiding Schoolleider Basisbekwaam leer je de basisvaardigheden om als schoolleider aan de slag te gaan.

Bekijk opleiding
Uitgelicht

Schoolleider Vakbekwaam

Goede schoolleiders lopen voorop bij vernieuwingen, hebben zelfkennis en inspireren anderen. De opleiding Schoolleider Vakbekwaam is bedoeld voor ambitieuze schooldirecteuren, locatieleiders en teamleiders die het verschil willen maken.

Bekijk opleiding